Ajda Pekkan Harbiye konseriyle mekanın sahibi geri geldi dedirtti! Kostümü olay oldu

Süperstar Ajda Pekkan, İstanbul'da Harbiye Cemil Topuz Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Sahneye maskeli ve pelerinli bir kostümle çıkan Ajda Pekkan adeta mekanın sahibi geri geldi dedi. İşte detaylar...

Ajda Pekkan Harbiye konseriyle mekanın sahibi geri geldi dedirtti! Kostümü olay oldu
Yayın Tarihi: 9.09.2019 10:01:00

Süperstar Ajda Pekkan, Halkbank ve Poll Prodüksiyon organizasyonuyla düzenlenen "Paraf Halkın Yıldızları" konserleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.

İki bölümden oluşan konserde, "Farkın Bu", "Yakar Geçerim", "Sevgide Seni Seçtim", "Yalnızlık", "Yaz Yaz" ve "Bambaşka Biri gibi çok sevlen şarkılarını seslendiren süperstar tam 29 şarkı söyledi.



MEKANIN SAHİBİ GERİ GELDİ 


Gerek performansı gerek maskeli ve pelerinli kostümüyle Harbiye'yi sallayan Ajda Pekkan, adeta mekanın sahibi benim diyerek seyircilerine muhteşem bir akşam yaşattı.

Hülya Koçyiğit, Halit Ergenç ve Bergüzel Korel gibi birçok ünlü isminde izlediği konserde Ajda Pekkan bu kez repertuvarında çok fazla bilinmeyen şarkılarına da yer verdi. 

Şarkıların arasında konuşan Pekkan, söz yazarı ve besteci Şehrazat'ın "Farkın Bu" şarkısını kendisi için yazdığını ve çok sevdiğini dile getirerek, şarkıyı 2 defa söyledi.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR