Ahmet Hakan verdi veriştirdi! Aras Bulut İynemli'ye ağzına geleni saydı

Ahmet Hakan'ın Disney'in tartışmalı Atatürk filminde başrolü canlandıran Aras Bulut İynemli'ye dair eleştirileri gündem oldu.

Ahmet Hakan verdi veriştirdi! Aras Bulut İynemli'ye ağzına geleni saydı
Yayın Tarihi: 27.08.2023 12:42:00

Gazeteci Ahmet Hakan Disney'in Atarürk filminde Mustafa Kemal'i canlandıran ancak tartışmalarada dair tek kelime etmeyerek ortada gözükmeyen Aras Bulut İymenli'ye dair bir yazı kaleme aldı.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Disney Plus+'ın platformda yayınlamaktan vazgeçtiği Atatürk filminde başrol olarak Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli'yi sert bir şekilde eleştirdi.


Ahmet Hakan'ın Aras Bulut'a iki çift söz başlıklı yazısında bazı ifadeler dikkat çekti. Hakan daha önce de İynemli'nin tartışmalara sessiz kalıp daha sonra muhabirler çekince söylediği sözleri eleştirmişti.

"ZERRE ANLAMAMIŞ"

Hakan yazısında "Disney’in Atatürk filminde Atatürk’ü canlandıran Aras Bulut İynemli, filmin fragmanını yayınlayıp altına şunu yazmış;
Biz bir film yaptık. Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık.
İyi de Aras Bulut, yaptığınız film Disney’de yayınlanacaktı, yayınlanmıyor. Niye? Çünkü Diaspora Atatürk’e soykırımcı diye iftira attı, Disney de bu iftirayı doğru kabul etti. Atatürk’ün duygularını hissetmeye çalıştık diyorsun ama maalesef zerre kadar hissetmemişsin. Hissetseydin Atatürk’e atılan iftira karşısında bu derece edilgen kalmazdın." ifadelerini kullandı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR