Ah Kalbim fragmanı ve özeti yayınlandı Ah Kaldim 328. bölüm izle

Kanal 7 ekranlarında hafta sonları yayınlanan Ah Kalbim dizisi 328. bölümüyle ekranlar olacak. 9 Haziran Pazar Ah Kalbim 328. bölüm izle. Ah Kalbim 328. bölümde neler oldu, Ah Kalbim yeni bölüm fragmanı ve özetini sizler için hazırladık...

Ah Kalbim fragmanı ve özeti yayınlandı Ah Kaldim 328. bölüm izle
Yayın Tarihi: 8.06.2019 17:37:00

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizileri arasındaki Ah Kalbim dizisi, 328. bölümüyle 9 Haziran Pazar günü ekranlarda olacak. Ah Kalbim dizisinin izleyicileri Ah Kalbim 328. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ah Kalbim 328. bölümde neler olacak, ne zaman yayınlanacak? Sorularının cevabını araştırıyor. 

Kanal 7 ekranlarında hafta sonları yeni bölümleriyle izleyici ekrana kilitleyen Ah Kalbim dizisinin 328. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandan yola çıkarak sizlere dizinin yeni bölümünde neler olacağını tek tek özetleyedik. Ah Kalbim 328. bölümüyle yine heyecan dolu sahneler içerecek. izle7.com ve Kanal 7 canlı izle üzerinden Ah Kalbim 328. bölüm izlenebilecek.


AH KALBİM 328. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ İZLE 

Abi, Pragya'nın dolabı karıştırdığını görür. Abhi, Pragya'nın dolaptan ne aradığını düşünürken Pragya birden sarsılır ve dengesini kaybedir, Abhi hemen atılır ve Pragya'nın düşmesini engeller. Daha sonra da eski yaşadıklarını anımsarlar. Abhi, Pragya'ya tekrar eskisi gibi olup olamayacaklarını sorar. Pragya ise Abhi'den geçmişi bir daha hatırlatmamasını ve unutmasını ister. Abhi'yi tersler ve kendisini bırakmasını söyler. Abhi bu sözlerin ardından adeta fırlatır gibi Pragya'yı yere bırakıyor. Disha ise Abhi'nin Pragya'nın evine gittiğini ifade eder. Dadi de bu olanların üzerine Abhi'nin Pragya'yı geri getireceğini düşünür. 

Ah Kalbim 328. bölümüyle 8 Haziran Pazar günü kanal 7 ekranlarında olacak. Dizinin 328. bölümü ayrıca izle7'den de rahatlıkla canlı olarak izlenebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR