Ah Kalbim dizisi final mi yapıyor neden final yapıyor bitiyor? Kanal 7 Ah Kalbim dizisi final bölümü ne zaman?

Ah Kalbim dizisi final mi yapıyor bitiyor mu? Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisi Ah Kalbim şok bir kararla final yapıyor! Hint yapımı Ah Kalbim dizisinin final bölümü ne zaman yayınlanacak? Ah Kalbim dizisi neden bitti?

Ah Kalbim dizisi final mi yapıyor neden final yapıyor bitiyor? Kanal 7 Ah Kalbim dizisi final bölümü ne zaman?
Yayın Tarihi: 6.07.2019 18:05:00

İlk olarak 2017 yılının Ekim ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Türk seyircilerin çok sevdiği Hint dizisi Ah Kalbim, şok bir kararla final yapıyor! Kanal 7 dizi yönetimi, birçok Hint dizisinin yayınlandığı Kanal 7'de Ah Kalbim dizisinin yayından kalkması kararını verdi. Kanal 7 yönetiminin kararına göre Ah Kalbim dizisi yakın zamanda final yapacak.

Dizi severler Ah Kalbim dizisinin final bölümünü araştırmaya başladı. Ah Kalbim dizisi ne zaman final yapacak, finalde neler olacak? Soruları yanıt arıyor. Uzun bir senaryoya sahip olan Ah Kalbim dizisi, izleyiciler tarafından da sık sık tekrar düştüğü konusunda eleştiri alıyordu. Kanal 7 yönetimi eleştirileri haklı bularak, yayınlanan diğer Hint dizilerini de göz önünde bulundurup (Tatlı Bela, İkimizin Yerine vs...) Ah Kalbim'in final yapmasına karar verdi.


AH KALBİM DİZİSİ FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN? 

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Ah Kalbim dizisinin final yapacağı ve biteceği kesinleşti. Ancak Ah Kalbim final bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Kanal 7 ekranlarındaki diğer Hint dizilerinin reyting sıralamasına göre düşük bir reytingde yer alan Ah Kalbim dizisi bitiyor. 60-80 arasında yer alan dizinin reytingleri diğer Hint dizilerine göre çok daha kötü olduğundan dizi final yapıyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR