Ah Kalbim 331. bölüm fragmanı ve özeti izle - Ah Kalbim 331. bölümde neler olacak?

Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Ah Kalbim 331. bölümüyle 16 Haziran Pazar günü ekranlarda olacak. Ah Kalbim dizisi 331. bölüm fragmanı ve bölüm özeti araştırılıyor. Ah Kalbim 331. bölümde neler olacak? Ah Kalbim son bölümde neler yaşandı? Tüm detaylarıyla sizler için hazırladık...

Ah Kalbim 331. bölüm fragmanı ve özeti izle - Ah Kalbim 331. bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 14.06.2019 14:13:00

Kanal 7 ekranlarında hafta sonu yayınlanan Ah Kalbim dizisi, 331. bölümüyle 16 Haziran Pazar günü izleyici karşısına çıkacak. Ah Kalbim dizisinin 330. bölüm fragmanı yayınlanmış ve dizi bomba sahneleriyle heyecan yaratmıştı! Dizi severler şimdiden Ah Kalbim 331. bölüm fragmanını ve özetini araştırmaya başladı. Ah Kalbim 331. bölümde neler olacak? Sorusunun yanıtı araştırılıyor.

Ah Kalbim 331. bölümde neler olacak? Ah Kalbim'in geride kalan son bölümünde Kiara ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı! Bir inşaattan düşen tuğla parçasının kafasına isabet etmesiyle ağır yaralanan Kiara, ağır kan kaybı yaşıyor, ona uygun kan bulunabilecek mi? Abhi ona kanını veriyor ancak Kiara halen daha yoğun bakımda ve hayati tehlikeyi atlatabilmiş değil!

AH KALBİM 330. BÖLÜMDE NELER OLDU?

King eve geir ve ilk iş olarak Kiara'yı arar. Pragya ve Kiara'nın nerede olduğunu sorduğunda hizmetçi henüz okuldan eve gelmediklerini söyler. Pragya daha sonra King ile konuşur ve King, Pragya'ya neden Kiara'nın başına gelenleri kendisine anlatmadığını sorarak sinirlenir. King öfkelenir ve Pragya'ya patlar. Pragya'da büyük üzüntü yaşıyor.

King'in hastaneye gelmesiyle Abhi'ye yol gözüküyor. King, Abhi'ye artık gidebileceğini söylüyor. Purab ve Dişa ise yolda tesadüfen çarpışıyorlar ve örnek kutusu Tanu'nun hemen bitişiğine yuvarlanır. Purab, Tanu'dan kutuyu ister. Ancak Tanu, olanları ve gerçekleri anlatana dek kutunun kendisinde kalacağını söyler. Yine de Dişa, kutuyu Tanu'dan alır ancak Tanu ikilinin peşini bırakmaz. Dişa ve Purab ellerindeki örnek kutularıyla birlikte Abhi'den de bir tutam saç alıp doktora iletirler. Doktor, sonucun 1 hafta içinde çıkacağını belirtir, bu sırada Purab içeri girer ve ikiliye neyin peşinde olduklarını sorar.


AH KALBİM 330. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



AH KALBİM 331. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Heyecanlı bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında hafta sonları yayınlanan Ah Kalbim dizisi yeni bölümünde de büyük heyecan yaşatacak. Ah Kalbim 331. bölümü 16 Haziran Pazar günü saat 19.00'da yayınlanacak. Dizi severler Ah Kalbim 331. bölüm fragmanını araştırıyor ancak dizinin yeni bölüm fragmanı ve özeti henüz yayınlanmadı.

Ah Kalbim 331. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız, şimdiden iyi seyirler dileriz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR