Afili Aşk Volkan'ın evleneceği kız kimdir? Büşra Cebe kaç yaşında

Kanal D'nin çok sevilen çarşamba dizisi Afili Aşk bu akşam 15. bölümüyle ekranlara geliyor. Yelda ve Muhsin Bey'in Volkan'a bulduğu kısmetin ortaya çıkması haliyle heyecanı arttırdı. Diziyi takip edenler ise Afili Aşk Volkan'ın evleneceği kız kimdir? Gerçek adı ne? İşte detaylar...

Afili Aşk Volkan'ın evleneceği kız kimdir? Büşra Cebe kaç yaşında
Yayın Tarihi: 25.09.2019 17:58:00

Afili Aşk Volkan'ın evleneceği kız kimdir? Gerçek adı ne? Büşra Cebe kaç yaşında? her yerde aranmaya başladı. Bu akşam 15. bölümüyle ekranlara gelen Afili Aşk'da Volkan'ın kısmeti ortaya çıktı. Kerem'in evlenmesiyle rahata eren Muhsin Bey, eşi Yelda'dan ele avuca sığmayan Volkan'a da birini bulmasını istedi. Bu konuya eğilen Yelda ise Volkan'a gayet uygun bir kısmet buldu. Peki Volkan'ın kısmetine hangi oyuncu hayat veriyor? İşte detaylar...

Yeni bölümde Volkan'ın yanına giden ve onu ailesiyle yemeğe çağıran güzel kız, Volkan'ı korkutacak. İşte Volkan'ın kısmetine güzel oyuncu Büşra Cebe hayat verecek. Haliyle Büşra Cebe'nin biyografisi çok merak edildi.



AFİLİ AŞK BÜŞRA CEBE KİMDİR?


1995 yılında doğan Büşra Cebe, 24 yaşındadır. İlkokul ve lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Cebe ardından Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü bitirmiştir. Sonrasında sunuculuk ve diksiyon eğitimi alan Büşra Cebe, TRT'de çeşitli programlarda sunuculuk yapmıştır.



Geçtiğimiz sezon da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde boy gösteren Büşra Cebe, 15. bölüm itibariyle Afili Aşk dizisine dahil oldu.

Sporla da ilgilenen Cebe, milli tekvandocudur. Ayrıca güzel oyuncu Osmanlıca, Farsça ve Arapça bilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR