Acun Ilıcalı sevgilisi Melike Taner kimdir? Acun Ilıcalı son dakika açıklaması

Acun Ilıcalı sevgilisi olarak lanse edilen Melike Taner kimdir? Acun Ilıcalı son dakika bir açıklamada bulundu. İşte Acun ılıcalı o açıklaması. Acun Ilıcalı sevgilisi olduğu iddia edilen Melike Taner hakkında ilk defa konuşması sevgilisi Itır Esen olduğunu doğruladı.

Acun Ilıcalı sevgilisi Melike Taner kimdir? Acun Ilıcalı son dakika açıklaması
Yayın Tarihi: 21.02.2019 16:26:00

Sabah saatlerinde internet ortamında Acun Ilıcalı yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Melike Taner kimdir? Melike Taner hakkında Acun Ilıcalı ilk defa konuştu. Acun Ilıcalı, Melike Taner'le hiç bir ilgim bilgim yoktur yorumunu yaptı. İşte Acun Ilıcalı'dan o açıklama.

Acun Ilıcalı açıkladı

Acun Ilıcalı instagram adresinden; "Melike Taner isimli kişiyi görmedim, duymadım, bilmiyorum bilginize" yorumunu yaptı. Bunun üzerine ilk olarak Itır Esen haberleri doğru olduğu ortaya çıkıyor. Acun Ilıcalı'nın ismiyle anılan Itır Esen'i o kadar habere karşı retetmemişti. Acun Itır aşkı gerçek oldu.

Neler iddia edilmişti?


Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra ismi bolca Itır Esen ile aşk dedikodularına karışan Acun Ilıcalı ile ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı..

2015 yılında Türkiye Güzellik yarışmasına katılan Melike Taner'in, Dominik'te olduğu ortaya çıktı..

Genç kadının, Acun Ilıcalı'nın özel uçağının önünde çektirdiği fotoğrafı instagram profil resmi olarak kullandı.

Şeyma Subaşı da Acun Ilıcalı ile bereberken, ünlü televizyoncunun o zamanlar sahip olduğu başka model uçağın önünde ve kapısında çektirip paylaştığı çok sayıda pozu vardı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR