Abdullah Şevki kimdir? Nereli, kaç yaşında

Abdullah Şevki kimdir? Zümrüt Apartmanı kitabındaki pedofili cümleleriyle tepki çeken Abdullah Şevki nereli, kaç yaşında? Abdullah Şevki'nin yazarı olduğu Zümrüt Apartmanı kitabındaki skandal satırlar sosyal medyada infiale neden oldu!

Abdullah Şevki kimdir? Nereli, kaç yaşında
Yayın Tarihi: 28.05.2019 13:48:00

Abdullah Şevki, Zümrüt Apartmanı kitabıyla tepki çekiyor! Sosyal medyada bir anda infial yaratan Abdullah Şevki isimli yazar, Zümrüt Apartmanı kitabında yer alan "pedofili" içerikli cümlelerle büyük bir skandala imza attı! Edebiyat Ve Yorum, Yanlış sevilen ülke: sivil şiir gibi kitapları olan yazar Abdullah Şevki'nin son kitabı Zümrüt Apartmanı'nın bir sayfasında küçük bir çocukla yaşanan cinsel ilişkiyi şehvetle anlatan cümlelere yer verilmesi sosyal medyayı karıştırdı! 

Abdullah Şevki kimdir, nereli, kaç yaşındadır soruları sorulmaya başlandı. 

ABDULLAH ŞEVKİ KİMDİR, NERELİ?


Zümrüt Apartmanı kitabında büyük bir skandala imza atan yazar Abdullah Şevki'nin özel hayatıyla ilgili net bilgilere henüz ulaşılamadı. Ancak pedofili içerikli sayfayla gündeme gelen Abdullah Şevki ve kitabı Zümrüt Apartmanı kitabı için suç duyurusunda bulunuldu! Sosyal medya Abdullah Şevki'nin Zümrüt Apartmanı kitabındaki pedofili içerikli satırlarla çalkalanıyor! O satırlar diğer haberimizde yer almıştı. 

Abdullah Şevki ile ilgili detaylara ulaştıkça bu sayfadan sizlere aktaracağız. Çocuk cinayetlerinin her geçen gün arttığı ve türlü pisliklerin yaşandığı günümüzde bu tür kitap ve yazarların aklanmaması umuduyla...

ABDULLAH ŞEVKİ'NİN KENDİ YAZDIĞI BİYOGRAFİSİ...

İstanbul doğumlu. Ankara Üniversitesi SBF mezunu. İktisat ve Felsefe dallarında yüksek lisans çalışmaları var. İlk şiiri 1980 yılında, Oluşum Dergisi’nde yayımladı. Uzun süre yurtdışında çeşitli kamu görevlerinde bulundu. Halen İngilizce ve Fransızca dillerinde çevirmenlik yapıyor. Eski, Agora, Berfin Bahar, Kum, Şair Çıkmazı, Şiiri özlüyorum, Ünlem vb. gibi birçok yazın dergisinde şiir, şiir çevirileri, eleştiri, deneme, araştırma ve öyküleri yayımladı. Yazın çalışmaları sürdürmekte. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR