ABD Başkanı Donald Trump Sağlık Durumu ne? Son Dakika Donald Trump öldü mü felç mi geçirdi?

Son saatlerde yaşanan gelişmelerin ardından hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın sağlık durumu merak ediliyor. Washington'da Mike Pence'in Beyaz saraya çağrılma sebebi ne? Donald Trump öldü mü felç mi geçirdi son dakika sağlık durumu?

ABD Başkanı Donald Trump Sağlık Durumu ne? Son Dakika Donald Trump öldü mü felç mi geçirdi?
Yayın Tarihi: 2.07.2019 22:59:00

Akşam saatlerinde flaş olarak haber ajanslarına düşen "üst düzey" acil kodlu toplantılar Dünya gündemini sarstı! Washington'da ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Beyaz Saray'a acil koduyla sarsılması, ABD Başkanı Donald Trump'ın sağlık durumuyla ilgili birçok iddia ve spekülasyonun ortaya atılmasına neden oldu. ABD'deki kurallara göre ABD Başkanı'nın başına bir şey gelmesi durumunda (Sağlık vb. nedenlerle) ABD Başkan Yardımcısı, hızla Beyaz Saray'a gidip krizi yönetiyor ve yeni başkan seçilene dek Başkanlığa vekalet ediyor.

Sosyal medyada özellikle Amerikan vatandaşları ABD Başkanı Trump öldü ve felç geçirdi gibi iddiaları ortaya atıyor. Şuan için Beyaz Saray'dan ilk açıklamalar gelmeye başladı. Donald Trump'ın sağlık durumuyla ilgili henüz net bir açıklama gelmedi. Reuters haber ajansında yer alan bir haberde ismi açıklanmayan bir Beyaz Saray yetkilisinin Pence'in Beyaz Saray'a çağırılmasının Donald Trump'ın sağlığıyla veya ulusal bir güvenlik sorunuyla ilgili olmadığını söylediği aktarıldı. 

ABD BAŞKANI DONALD TRUMP SAĞLIK DURUMU NE?

Beyaz Saray sözcüsü Hogan Gidley ise ‘Endişelenecek bir şey yok herkes iyi’ açıklamasını yaptı. Beyaz Saray sözcüsü, resmi olarak bu açıklamayı yaptı ancak Trump'ın sağlık durumuyla ilgili net bir cevap vermedi. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR