9 Eylül Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu? Puan tablosunda durum ne

Gözde Kansu'nun sunumunu üstlendiği Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başladı. 22. haftada yeni yarışmacıların geldiği program 9 Eylül pazartesi günü 106. bölümüyle ekranlara geldi. İddialı bir konseptin olduğu Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu? 9 Eylül puan tablosu? 106. bölümde neler oldu?

9 Eylül Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu? Puan tablosunda durum ne
Yayın Tarihi: 9.09.2019 15:08:00

Show TV'nin hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Kuaförüm Sensin'de 9 Eylül pazartesi günü 22. hafta heyecanı başladı. Geçtiğimiz hafta Songül ve Adem'in elendiği yarışma programına 106. bölümde Bilal ve Buse katıldı. Yarışmaya bomba gibi gelen ikili rakiplerine kuaförlük öğretmeye geldiklerini söylediler. Her gün farklı bir konseptin uygulandığı Kuaförüm Sensin 106. yeni bölümde kuyumcu katalog çekimi ve ona uygun makyaj yapıldı. En iddialı saç ve makyajlarını modellerine uygulayan kuaförlerden en yüksek puanı kim aldı merak ediliyor. Herkes Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu? 9 Eylül puan tablosunda durum ne? 106. bölümde haftanın ilk gününde neler oldu? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Kuaförüm Sensin'de geçen cuma en düşük puanı alan Songül ve Adem elendi. Her pazartesi yeni yarışmacıların geldiği programa 9 Eylül pazartesi günü Bilal ve Buse katıldı. Oldukça iddialı gelen ikili söylemleriyle rakiplerinin dikkatini çekti.

Böylece Kuaförüm Sensin 9-13 Eylül haftasında Bilal ve Buse, Berk ve Merve, Hayat ve Özlem son olarak da Sıla ve Mira yarışacak. Haftanın ilk gününde ilginç bir konseptle modellerini en iyi şekilde hazırlayan kuaförlerden gün birincisi kim oldu.



Oldukça gergin başlayan pazartesi gününde Sıla'nın modelinin onu istememesi yeni güne damga vurdu. Öte yandan Mira'nın Tuna yüzünden moralinin bozuk olması da çok konuşuldu. Yeni yarışmacı Bilal'in rakiplerine manidar hediyeler getirmesi ise özellikle Berk'i çok kızdırdı.


Oldukça kötü ve neredeyse konsept dışı bir saç ve makyaj çıkaran, Berk ve Merve jüriden birer puan aldı. Özellikle Adnan Serter, Berk'e kendin gelmesini bugün onun kendisini hayal kırıklığını uğrattını söyledi.

Kuaförüm Sensin 9 eylül 2019 günün en yüksek puanını kim aldı?

Yarışmada pazartesi gününün birincisi 19 puan alan Bilal ve Buse oldu. Daha ilk günden yaptıkları saç ve makyajla rakiplerini sollayan ikili başarılı işlere imza atacaklarını göstermiş oldular. 

9 Eylül Kuaförüm Sensin puan tablosu

11 puan alan Berk ve Merve gün sonuncusu olurken, 14 puan alan Hayat ve Özlem 3. sıraya yerleşti. Sıla ve Mira 17 puan alarak 2. olurken, yeni yarışmacılar Bilal ve Buse 19 puanla birinci oldular. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR