4N1K Yeni Başlangıçlar Oyuncuları konusu ve kadrosu 4N1K Yeni Başlangıçlar dizi oyuncuları kim

4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları kimler? FoxPlay ekranlarında yayınlanacak 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinde kim kimdir? 4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncu kadrosu ve konusuyla ve yeni formatıyla çok merak ediliyor. İşte 4N1K Yeni Başlangıçlar dizi oyuncuları ve kadrosu sizlerle.

4N1K Yeni Başlangıçlar Oyuncuları konusu ve kadrosu 4N1K Yeni Başlangıçlar dizi oyuncuları kim
Yayın Tarihi: 23.02.2019 12:55:00

FOX TV yeni dizisi Vurgun ekran yarışını sürdürüyor. Vurgun dizi oyuncuları ve konusu sizler için derledik. İşte Vurgun dizisinde yer olan oyuncuların isimleri, Vurgun dizisi konusu sizlerle. Vurgun'da kim kimdir?


FoxPlay'in iddialı dizisi 4N1K Yeni Başlangıçlar 1 Mart Cuma akşamı başlıyor. 4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları ve konusu sizler için derledik . Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla bir hayli dikkat çeken 4N1K Yeni Başlangıçlar'da kim kimdir?  İşte 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinde yer olan oyuncuların isimleri, 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi konusu sizlerle. 4N1K Yeni Başlangıçlar'da kim kimdir?

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in, koordinatörlüğünü Ali Leskay’ın üstlendiği, Hamdi Can Teker’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Deniz Sokullu ile Onur Dur’un kaleme aldığı 4N1K Yeni Başlangıçlar 1 Mart Cuma akşamı başlıyor. Peki 4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları konusu kim kimdir?

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinde çete, üniversite sınavının zorlu maratonundan çıkıp İstanbul’da yeniden buluşacak ve başlarından geçen türlü olaylar konu alınacak. Peki 4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları konusu kim kimdir?

Merakla beklenen 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi, 1 Mart Cuma akşamı itibariyle foxplay.com.tr ile “FOX & FOXplay” mobil uygulaması üzerinden ücretsiz izlenebilecek. Peki 4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları konusu kim kimdir? İşte 4N1K Yeni Başlangıçlar oyuncuları...

4N1K Yeni Başlangıçlar​ Yaprak Ayvaz kimdir? Gözde Mutluer



Etrafındaki kızlara pek benzemez. Topuklu ayakkabıyla yıldızı barışmayanlardan, converse’lerim olmadan asla kafasında farklı bir kız. Annesi, yani onun deyimiyle "Anakraliçesi” Oya’nın, babası Taner’in bu hayattaki ağır imtihanı… Okulda da rahat durmayan kurallara baş kaldıran bir kız hatta kınama ve uzaklaştırma koleksiyonu var.

Ali’nin yıllardır aşık olduğu ama açılamadığı o kız Yaprak işte. Etek, eyeliner ve pembe renk gibi ömründen ömür götüren bir yığın sözcüğe bugünlerde bir yenisini ekledi; sırık, yani Barış.

4N1K Yeni Başlangıçlar​ Ali Tekelioğlu kimdir? Atakan Hoşgören



Yaprak'ı, her durumda, şartlar ne olursa olsun, koruyan kollayan gamzeli kahraman. Çocukluktan beri hislerini Yaprak'a ne anlatabilmiş ne de Yaprak anlayabilmiş. Okulun basket takımının yıldız oyuncusu ve kaptanı. Barış'tan pek haz etmiyor. Babası Tekin'le yıldızları asla barışmamış. Aralarında derin bir baba ve oğul çatışması var.

Devasa bir gizemin ortasında yaşıyor yıllardır ve henüz bunun farkında değil. Okuduğun okulun rehber hocası, her belada kapısını çaldığı Ela Hoca, onun gerçek annesi ve Ali henüz bunu bilmiyor.


4N1K Yeni Başlangıçlar Sinan Yorulmaz kimdir? Cihan Şimşek​



Aşk formülleri ondan sorulmakta; hayatın anlamını erkek dergilerindeki tüyolarda, ezber ettiği romantik komedilerde bulmuş. Gelgelelim sert kayaya, yani bildik aşk formüllerinin işlemediği bir kıza tosluyor, Yelda'ya. Hoşlandığı Yelda'nın, okulun ömür törpüsü Müdür'ün kızı olduğunu bilmiyor henüz. Anne ve babası yıllar önce boşanmış. Annesi Melike onun her şeyi… Bekar annesine, bir başka bekar, okulun Müdür'ü gönlünü kaptırmış. Onlar çocuklarından, çocukları onlardan saklar durur aşklarını, çarşı pazar karışmasın diye…

4N1K Yeni Başlangıçlar Gökhan Karademir kimdir? Sina Özer



Ölümüne dost, ölümüne aşık, ölümüne agresif, ölümüne arıza, ölümüne geyik… Sevgilisi Merve'yi deli gibi kıskanıyor. Şaka yapmıyoruz gerçek anlamda ”deli” gibi. "Bu dünyada kıskanmak konusunda ne kadar saçmalanabilir? sorusunun cevabı Gökhan'da. Sosyal medya kelebeği olmuş Merve'yi stalklarken. Merve'nin gardrobundaki, mini mini kıyafetlerin ezeli düşmanı… Fizikçi'yle ayrı bir muhabbeti, ayrı bir soğuk savaşı var.

4N1K Yeni Başlangıçlar Oğuz Ünal kimdir? Cemrehan Karakaş​



Pijama – Pislik – Pizza. Bu üçlü, Oğuz'un vazgeçilmezi. En son ne zaman herhangi bir konuda ciddi olduğunu o da hatırlamıyor. Birine, şaka yollu bir pislik yapacaksa; kişi, mekan, zaman tanımıyor. Hele sınır hiç tanımıyor. Annesi Zeliş'in orantısız sevgisine maruz kalıyor, her saat her dakika. Onun da bir aşkı var elbette. Hatta rüyalarının kadını, odasının duvarlarını da süslemekte. Kate Upton, onun imkansız ve de biricik aşkı.

4N1K Yeni Başlangıçlar Barış Ozansoy kimdir? Burak Yörük​



Nam-ı diğer Sırık. Özgüveni battal beden. Şayet bir ”Ozansoy”sanız, hayata bir adım önde başlarsınız. Barış, Ozansoy ailesinin tatlı serseri veliahtı. Hayat onun için bir oyun alanı… İlgi odağı olmaya bayılıyor. Rekabet, onun vazgeçilmezi. Hayatta hiçbir şeyi elde etmek için ekstra bir çaba sarf etmediği için, ona meydan okuyan biri varsa, artık tek gündemi o kişi oluyor.

Motosiklet ve basketbol onun vazgeçilmezi. Anne ve babasını küçük yaşta kaybetmiş, disiplin kumkuması babaannesi tarafından büyütülmüş.

4N1K Yeni Başlangıçlar 1. bölümüyle 1 Mart Cuma akşamı FoxPlay'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR