31 Mayıs Türk Telekom Servis Yok Erişim Sorunu iPhone Türk Telekom Sorunu

Türk telekom Servis yok sorunu, Erişim sorunu mevcut. 31 Mayıs Cuma günü Türk Telekom kullanıcıları telefonlarında internete ulaşamama, arama ve mesajlara erişememe sorunu yaşıyor! Peki sorun nasıl çözülür, ne zaman düzelecek?

31 Mayıs Türk Telekom Servis Yok Erişim Sorunu iPhone Türk Telekom Sorunu
Yayın Tarihi: 31.05.2019 18:12:00

Türkiye genelinde Türk Telekom müşterileri Servis sorunuyla karşı karşıya! Türk Telekom servis yok uyarısı alan kullanıcılar bu sorunun nedenini araştırıyor. Türk telekom hat sahipleri telefonlarından arama gerçekleştiremiyor, internete de bağlanamıyor. Türk Telekomlular Servis yok, Erişim yok uyarısıyla karşılaşıyorlar. Bu sorun sadece bir il özelinde değil tüm Türkiye üzerinde hissediliyor! 

Türk Telekom hattına sahip iPhone telefon sahipleri Servis yok uyarısıyla karşı karşıya! Şu ana kadar sorunun Android cihazları kapsayıp kapsamadığı bilinemiyor. Ancak Apple iOS kullanıcısı Türk Telekom müşterileri an itibariyle arama gerçekleştiremiyor ve internet ağına bağlanamıyor.

TÜRK TELEKOM - iPHONE CİHAZLARDA SERVİS YOK ÇÖZÜMÜ

iPhone ayarlarınızı kontrol edin, Uçak Modu'nu açıp kapatın. Ayarlar'a gidip Uçak Modu'nu açın, beş saniye bekleyin, ardından bu ayarı kapatın. Rahatsız Etme ayarlarınızı kontrol edin. Ayarlar > Rahatsız Etme'ye gidin ve bu ayarın kapalı olduğundan emin olun. Engellenmiş telefon numaraları olup olmadığını kontrol edin. Ayarlar > Telefon > Arama Engelleme/No. Belirleme'ye gidin. Arama Yönlendirme'nin açık olup olmadığını kontrol edin. Ayarlar > Telefon > Arama Yönlendirme'ye gidin ve bu ayarın kapalı olduğundan emin olun.


Bu adımları denedikten sonra sonuç alamadıysanız eğer;

Yazılımınızı güncelleyin
Operatör ayarları için güncelleme olup olmadığını kontrol edin. iOS yazılımı için güncelleme olup olmadığını kontrol edin. Bazı güncellemeler için Wi-Fi bağlantısı gerekebilir.

SIM kartınızı çıkarıp tekrar takın
iPhone'unuzda SIM kart varsa SIM kartınızı çıkarıp tekrar takın.

Tüm bunlardan da sorun alamıyorsanız Türk Telekom Müşteri hizmetlerini arayarak teknik destek talebinde bulunabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR