3 Ay Yaz Tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman kapanıyor?

2018 2019 Eğitim öğretim yılı ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman kapanıyor,yaz tatili ne zaman başlayacak? 3 Ay yaz tatili ne zaman başlıyor? Milyonlarca öğrenci yaz tatilini bekliyor. Yaz tatili bu yıl ne zaman başlayacak?

3 Ay Yaz Tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman kapanıyor?
Yayın Tarihi: 5.06.2019 20:14:00

2018-2019 eğitim öğretim yılının tamamlanmasına az bir süre kaldı. Eğitim öğretim yılı bu kez ne zaman bitecek? Milyonlarca öğrenci yorucu geçen, sınav dolu eğitim öğretim yılının tamamlanıp yaz tatiline girmeyi bekliyor. Karne günü ne zaman, okullar ne zaman bitecek, 3 aylık yaz tatili öğrenciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Haziran ayına girilmesiyle öğrencileri yaz tatili heyecanı sardı. Ramazan bayramı tatilinin ardından 1 hafta daha okullar devam edecek. Yorucu geçen senenin ardından öğrenciler 90 günlük yaz tatilini iple çekiyor. Peki okullar ne zaman kapanıyor, ne zaman tatil olacak?


YAZ TATİLİ NE ZAMAN OLACAK, KAÇ GÜN TATİL OLACAK?

Milyonlarca öğrenci 2018-2019 eğitim öğretim yılının son gününü araştırıyor. Karneler alınacak, milyonlarca öğrenci 3 aylık yaz tatiline girecek. 

Yayınlanan çalışma takvimine göre bu sene okullar 14 Haziran Cuma günü kapanacak ve 2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül'de başlayacak. Ayrıca Bakan Ziya Selçuk'un geçtiğimiz günlerde açıkladığı yeni tatil sistemine göre bu sene Yaz tatili 2 hafta daha az olacak.

Bu iki haftalık tatil, Kasım ve Nisan aylarında 1'er hafta olarak öğrencilerin tatil yapmasına fırsat olarak geri dönecek. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR