280 Bin TL Taşıt Kredisi Kampanyası! Kamu Bankaları Taksitleri Erteliyor

Otomobil satın almak isteyenlere müjde! Kamu bankaları yeni bir otomobil almak isteyenlere müjdeyi duyurdu.

280 Bin TL Taşıt Kredisi Kampanyası! Kamu Bankaları Taksitleri Erteliyor
Yayın Tarihi: 10.06.2023 10:17:00

Kamu bankaları otomobil almak isteyenlere finansman sağlıyor. Vakıfbank ve Halkbank taşıt almak isteyenlere kampanyalarını duyurdu. 280 Bin TL tutarında taşıt kredisi kampanyası ile taşıt almak isteyenlere sevindiren haberi duyurdular. Ülkemizde artık sıfır araba almak gittikçe zorlaşıyor. Otomobillere yapılan son zamlar ile birlikte sıfır araç almak isteyenleri daha yüksek bir bütçe bekliyor. İstedikleri araca sahip olabilmek için de vatandaşlar taşıt kredilerine yöneliyor. Bankalarının sunduğu taşıt kredileri ile vatandaşlar istediklere araca sahip olma şansını yakalıyor.

Ertelenen Kredi Taksitleri

Kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank taşıt alacaklara sevindiren haberi duyurdu. Taşıt almak isteyenlere özel imkânların sağlanacağını açıkladılar. Bankalar taşıt kredisi alacak olan müşterilerine düşük faiz fırsatı sunuyor. Düşük faizin yanı sıra taksitleri de belirli bir süre zarfına kadar erteliyor. Müşteriler kredi taksitini Vakıfbank’ta ilk 2 aya kadar erteliyor. Halkbank’ta ise ilk 3 aya kadar erteleyebiliyorlar.

En Cazip Ve Uygun Faizli Taşıt Kredisi Kampanyaları

Kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank en cazip ve uygun kampanyaları müşterileri sundular. Düşük faizli taşıt kredisi ile müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başarıyorlar. Her iki banka da düşük faiz ve geç taksitlendirme işlemi yapıyor. Otomobil sahibi olmak isteyenlere düşük faiz uygulanıyor. Faiz oranları ne kadar?

Vakıfbank: %1,61


Halkbank: %1,69

Başvuru nasıl yapılıyor? Vakıfbank ve Halkbank’ın sunmuş olduğu bu kampanyadan faydalanmak çok kolay! Başvurusu ise birkaç yerden yapılıyor. Bankaların resmi internet sayfası üzerinden ya da mobil uygulama ile başvurunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz. Dilerseniz de bankaya giderek banka yetkilileri ile başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Başvuru şartlarını incelediğiniz ve size uygun geldiği takdirde başvuru formunu doldurmanız halinde işlemleriniz başlamış olur. Başvuru yaptıktan sonra da onaylanma aşaması geliyor. Onay aşaması genellikle bir ya da iki gün sürüyor. Başvuru onay aldığı takdirde banka yetkilileri bizzat irtibata geçerek sizi yönlendiriyor. İstenilen evraklar ve imza işlemi de tamamlandıktan sonra müşteriler taşıt kredisine sahip oluyor. 280 Bin TL taşıt kredisi ile kamu bankaları müşterilerine taşıt alma fırsatını sunmuş oluyor.

BDDK Vade Sürelerini Belirliyor

Türkiye’de ki tüm bankaların vereceği kredi koşullarını BDDK belirliyor. Kaç aya kadar vade olacağını da BDDK belirliyor. Tüm bankalarda BDDK bu kuralları geçerli kılıyor. En fazla kaç ay vade veriliyor? BDDK en fazla 48 aya kadar vade fırsatı sunuyor. Otomobilin değeri ve sıfır olup olmaması durumuna göre de vade oranı değişiklik gösteriyor.

280 Bin TL Taşıt Kredisi Hesaplama

48 ay vadeli 282 Bin TL taşıt kredisinin faiz oranı %1,61 olarak belirlendi. Bu faiz oranı verilirken aylık taksit tutarı 9151 TL olarak belirleniyor. Bu krediyi alan müşteriler 439,283 TL gibi bir maliyetle karşılaşıyor.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR