26 Eylül Gel Konuşalım Hakan Ural neden yok? Programdan ayrıldı mı?

Hafta içi her gün Hakan Ural, Eylem İpek ve Seray Sever'in magazin haberlerini yorumladığı Gel Konuşalım yine gündemdeki en yeni haberlerle ekranlara geliyor. Ancak bugünkü programda Hakan Ural yer almıyor. Peki Gel Konuşalım Hakan Ural neden yok? İşte detaylar...

26 Eylül Gel Konuşalım Hakan Ural neden yok? Programdan ayrıldı mı?
Yayın Tarihi: 26.09.2019 09:00:00

Tv8 ekranlarının sevilen programı Gel Konuşalım her gün saat 09:15'te başlıyor ve üç yorumcu birbirinden ilginç konuları masaya yatırıyor. Gündüz kuşağının en sevilen programlarından biri olan Gel Konuşalım'ın sunucuları da çok seviliyor. Ancak 26 Eylül perşembe günü yani bugünkü bölümde Hakan Ural'ın olmaması izleyenleri şoke etti. Herkes Gel Konuşalım 26 Eylül Hakan Ural neden yok? Programdan ayrıldı mı? diye aramaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu detaylıca ele aldık.

GEL KONUŞALIM HAKAN URAL NEREDE?

Porgramın son bölümünde Hakan Ural yer almadı. Çünkü dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Hakan Ural hem Gel Konuşalım'a hem de Tv8 bünyesine veda etti. Yani artık Gel Konuşalım'da Hakan Ural olmayacak.


Başka bir kanalda yeni bir program yapacağını da sevenlerine duyuran Hakan Ural, iddialara göre Kanal D ekranlarına transfer oldu. 7 Ekim itibariyle her sabah yeni programa başlayacak olan Ural, başarısını devam ettirebilecek mi? göreceğiz...

CENGİZ SEMERCİOĞLU GELECEK

Öte yandan dün ortaya atılan iddialara göre Gel Konuşalım'da Hakan Ural'ın yerine Cengiz Semercioğlu gelecek. Eğer iddia doğruysa Semercioğlu, pazartesi gününden itibaren Gel Konuşalım'da olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR