2020 Ramazan Pide Fiyatları Ne Kadar? İstanbul’da Pide Fiyatları Ne Kadar? Ankara’da Pide Fiyatı!

Ramazan pidesi fiyatları sonunda açıklandı. Pide fiyatları her şehirde farklı farklı sunulacak. Pide fiyatları kaç TL? İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile..

2020 Ramazan Pide Fiyatları Ne Kadar? İstanbul’da Pide Fiyatları Ne Kadar? Ankara’da Pide Fiyatı!
Yayın Tarihi: 23.04.2020 22:43:00

Ramazan pidesi fiyatları sonunda açıklandı. Pide fiyatları her şehirde farklı farklı sunulacak. Pide fiyatları kaç TL? İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile görüştükten sonra 2020 yılına ait pide fiyatlarını açıkladı. Peki, 2020 yılı Ramazan pide fiyatları ne kadar? İşte İstanbul ve Ankara’da pide fiyatları…

2020 yılı içerisinde ramazan pide fiyatları belli oldu. 2020 ramazan pidesi fiyatları ne kadar? Oldu diye soran vatandaşlarımız için özel olarak hazırladığımız bu haber ile beraber geçtiğimiz yıl üç TL’den satılan ramazan pidesi bu yıl çok daha fazla zamlandı. İstanbul ve Ankara’da farklı fiyat politikası ile sunulacak olan Ramazan pidesi fiyatları, bu yıl bir hayli zamlı olacak. İstanbul’da ramazan pidesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 350 gr sunulacak ve toplam fiyatı ise 3 TL’den satılacak. Ramazan pidesi fiyatları ne kadar oldu diye soran milyonlarca vatandaşımıza özel olarak hazırladığımız bu haber Ankara ve İstanbul’da pide fiyatlarını içerir.

Ramazan Pidesi Fiyatları Ne Kadar 2020?


Ramazan pidesi her yıl Ramazan ayında çıkartılan özel bir ekmektir. Ramazan pidesi olmadan Ramazan bayramının tadı Ramazan pidesi olmadan çıkmaz. Ancak bu yıl işler biraz daha değişti. Özellikle Korona virüs ile mücadele kapsamında normalde pide sıraları bir hayli fazlaydı. Ancak bu yıl aralara verilen mesafeler sebebiyle tam üç katına çıkabilir. Fırınların önündeki uzun kuyruklar çok daha uzun olabilir. Ramazan pidesi almak için saatlerce fırınının önünde bekleyen insanlar bu yıl çok daha fazla bekleyebilecek. Özellikle Korona virüs süreci sonrasında verilen kararlarla beraber sosyal mesafe kuralı getirilmişti. Sosyal mesafe kuralına göre ise iki insan arasında en az 1 metre mesafe olacak. Ramazan pidesi fiyatları konusuna gelene kadar ramazan pidesi ile alakalı diğer sorunları çözmek gerekir. Çünkü ramazan pidesi sıralarını bekleyen binlerce vatandaş birbirlerine Korona virüsü bulaştırabilme ihtimali var. Ramazan pidesi fiyatları İstanbul’da 350 gr üzerinden 3 TL olarak belirlendi. Ankara’da ise 275 gr olacak şekilde ayarlanacak olan Ramazan pidesi 2,5 TL’den satışa sunulacak. İzmir’de ise 300 gr olacak şekilde ayarlanacak olan ramazan pidesi 3 TL’den satışa sunulacak. Bu bağlamda diğer şehirlerde benzer fiyat tabloları ile karşılaşmak mümkün. Ancak Ankara’da 2,5 TL olması ise sürpriz oldu. Ankaralıların geneli 3 TL’den aşağı beklemiyordu zira.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de Ramazan Pidesi Ne Kadar Oldu 2020?

İstanbul’da Ramazan pidesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi 350 gr. sade pide 3 TL’den satılacak. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile görüştükten sonra 2020 yılının pide fiyatlarını açıkladı. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz” İstanbul’un tamamında bu fiyat tarifesi geçerli olacak. Halkımızı düşünerek fiyatta bir değişikliğe gidilmedi. Vatandaşlarımız pide kuyruklarında sosyal mesafeye dikkat etsin“ dedi.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR