2020 Asgari Ücreti Açıklandı 450 TL'lik Kiralık Ev Sosyal Medyayı Salladı

Günlerdir merakla beklenen asgari ücret nihayet bugün açıklandı. 2324 TL olarak belirlenen ücret tabii ki kimseyi memnun etmedi. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken 450 TL'lik ev biranda "Trend Topic" yani büyük ilgi gören içerik etiketiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

2020 Asgari Ücreti Açıklandı 450 TL'lik Kiralık Ev Sosyal Medyayı Salladı
Yayın Tarihi: 26.12.2019 22:13:00

Hem dünyada hem de ülkemizde hem siyasal hem de ekonomik gelişmeler sıcaklığını korurken son günlerde ülkemizdeki en önemli gündem maddelerinden birisi Asgari ücretin ne kadar olacağıydı. Hem siyasi partiler, hem sivil toplum örgütleri, hem sendikalar hem de işverenler tarafından yakından takip edilen bu konu nihayet bugün sonlandı. Yeni yılda birçok vatandaşımızı ilgilendirecek, ülkemizin ekonomik ve kalkınma planları arasında çok çok önemli yere sahip olan asgari ücret 2324 TL olarak açıklandı.

2019 yılının acısıyla tatlısıyla sona erdiği şu günlerde çalışan ve emekçi işçiler için hatta hemen hemen herkes için en önemli konulardan birisi asgari ücretin ne kadar olacağıydı. Bu gün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından açıklanan rakamlara göre 2020 yılı asgari ücreti 2.324 TL net, 2.943 TL brüt olacak. 

İşte tam da bu açıklamanın ardından sosyal medya adate asgari ücretle ilgili haberlerle yıkıldı. Bunlardan en çok dikkat çekeni ve Twitter'da trend topic olan 450 TL'kira ile yapılan hesaplama cetveliydi.

İşte Twitteri Sallayan 450 TL'le Kiralık Ev İle Yapılan O Hesaplama Paylaşımı




Aşağıdaki Paylaşımlar da En Az Yukarıdaki Kadar Dikkat Çekti ve Twitterı Salladı
 
























HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR