2019 Kadir Gecesi Mesajları Anlamlı Kadir Gecesi Sözleri

Mübarek Kadir gecesine artık sayılı günler kaldı. KAdir gecesi mesajları, anlamlı kadir gecesi sözleri araştırılmaya başlandı. Bu yazımızda akrabaya, eşe dosta gönderilebilecek özel Kadir gecesi mesajlarını bulabileceksiniz.

2019 Kadir Gecesi Mesajları Anlamlı Kadir Gecesi Sözleri
Yayın Tarihi: 30.05.2019 13:52:00

Ramazan Bayramı'nın nuru, Bin aydan daha hayırlı Kadir gecesi 2019 yılında Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece evlerimizi şereflendirecek. Kadir Gecesi'nde neler yapılır, Müslümanlar için büyük önem taşıyan bin aydan hayırlı Kadir gecesinde eşe, dosta, akrabaya gönderilecek özel ve anlamlı Kadir gecesi mesajları nelerdir? Kadir Gecesinde hangi ibadetler yapılır? Tüm bu soruların yanıtlarını bu yazımızda verdik.

2019 Kadir Gecesi 31 Mayıs'ı 1 Haziran'a bağlayan (Cuma-Cumartesi) gece idrak edilecek. Müslüman alemi için büyük önem taşıyan Kadir Gecesi'nde Kuran'ı Kerim'ler okunacak, salavatlar getirilecek, kaza ve nafile namazları ve o geceye dair namazlar eda edilecek. Aynı zamanda bu Bin Aydan hayırlı Kadir gecesinde tefekkürde bulunularak, Allah'a duyulan aidiyet tekrar edilecek. 

2019 KADİR GECESİ MESAJLARI VE ANLAMLI SÖZLERİ
 

–  Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

–  Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun

–  Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Kadir geceniz mübarek olsun.

–  Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize. Kadir geceniz mübarek olsun.

–  Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi dualarınızı kabul etsin.

–  Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir geceniz mubarek olsun.


–  Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

–  Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Kadir gecenizi kutlarım.

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR