2019 Bayram Mesajları - Ramazan Bayramı Anlamlı Sözler Mesajlar

Ramazan Bayramı 2019 geldi çattı! Ramazan bayramının gelmesiyle vatandaşlar eşe dosta, akrabaya göndermek için bayram tebrik mesajı ve bayram sözleri araştırıyor. Bayramda göndermek için güzel sözler ve anlamlı mesajları sizler için hazırladık...

2019 Bayram Mesajları - Ramazan Bayramı Anlamlı Sözler Mesajlar
Yayın Tarihi: 3.06.2019 21:44:00

Ramazan Ayının sona ermesiyle birlikte Ramazan bayramı geldi çattı. 4 Haziran 2019 Salı günü Ramazan BAyramının ilk günü olarak geçirilecek. Tüm Türkiye'de ve bütün Müslüman aleminde bayram heyecanı yaşanıyor. Bayramda gönderilecek bayram mesajları ve sözleri de araştırılmaya başlandı. Eşe, dosta ve akrabalara gönderilecek bayram tebrik mesajları merak ediliyor. Bayramda sizlerde aşağıda yer verilen mesajlardan seçerek sevdiklerinize gönderebilir, onların Ramazan Bayramını kutlayabilirsiniz.

4 Haziran 2019 Salı günü, Ramazan Bayramının ilk günü olarak tüm Müslüman aleminde kutlanacak. Bu anlam yüklü Bayram günlerinde herkes sevdiklerine gönderebileceği bayram mesajlarını araştırıyor. Bayramın neşesi il il, ilçe ilçe ve köy köy yaşanacak. 

EN GÜZEL BAYRAM MESAJLARI VE SÖZLERİ

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Alemlerin yaratıcısı yüce ALLAH a binlerce şükürler Olsun,  Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en güzellerinden olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Şeker tadında bir Bayram geçirmenizi diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını yüce Allah 'tan temenni ederiz. İyi bayramlar.

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...


Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Bizi yaratan Allah’a şükürle olsun, bitin Müslümanlara hayırlı olsun, ramazan bayramınız mübarek olsun.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

Her iyilik Allah 'tan gelir.  sana gelen her kötülük ise  nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu olsun. Ramazan Bayramın mübarek olsun. 

Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar!

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

Ramazan Bayramının ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR