20 Ağustos 2019 Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? Puan durumu

Dün yeni haftanın başladığı Kuaförüm Sensin 20 Ağustos salı günü yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Bu hafta yeni yarışmacıların alınmadığı yarışmada kıyasıya rekabet, kahkaha, gözyaşı bir arada oluyor. Peki Kuaförüm Sensin 20 Ağustos kim birinci oldu? Puan durumu belli mi?

20 Ağustos 2019 Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? Puan durumu
Yayın Tarihi: 20.08.2019 12:27:00

Show TV'nin heyecan dolu yarışma programı Kuaförüm Sensin, hafta içi her gün 12:45'te ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta kurban bayramı nedeniyle ekranlara gelmeyen yarışmada yeni hafta bomba gibi başladı. 20 Ağustos salı günü de "nereye gidiyorum?" konsepti yapılan yarışmada kim birinci oldu çok merak edildi. Herkes Kuaförüm Sensin salı günü kim birinci oldu? Puan durumu belli mi? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Geçtiğimiz hafta jüri ve konuk jüri Banu Alkan'ın isteği üzerine en düşük puanı alan Sıla ve Mira elenmedi. Bu nedenle yeni haftaya yeni kuaförler alınmadı. Yani yarışmaya Sıla ve Mira, Özlem ve Öncü, Tuna ve Mustafa, Özlem ve Hayat devam etti. 



Haftanın ilk gününde gelin konsepti için saç ve makyaj yapan yarışmacılar, sırasıyla Sıla ve Mira 9 puan, Öncü ve Özlem 12 puan, Özlem ve Hayat 16 puan alırken, gün birincisi 20 puan alan Mustafa ve Tuna oldu. Kuaförüm Sensin'de pazartesi böyle geçerken yeni bölümde neler yaşandı? Kuaförüm Sensin 20 Ağustos gün birincisi kim oldu? 92. bölüm puan durumu nasıl? çok merak ediliyor.




Tartışmaların ve rekabetin hiç eksilmediği yarışmada zaman zaman kahkahalar havada uçuşuyor. Bugünkü kritiklerde de Öncü ve Mustafa arasında sesler yükselirken, Mira ve Tuna arasında yükselen elektrik ise stüdyodakileri de şaşırtmaya devam ediyor. 

Kuaförüm Sensin 20 ağustos 2019 günün en yüksek puanını kim aldı?

Bu durum için henüz bir şey söyleyemiyoruz. Belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.

20 Ağustos Kuaförüm Sensin puan tablosu

Haftanın ikinci gününde puan durumu ise şöyle; Sıla ve Mira 9 puan, Öncü ve Özlem 12 puan, Özlem ve Hayat 16 puan alırken, Mustafa ve Tuna 20 puan aldı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR