2 bankanın yaptığı kredi kampanyası umut oldu, Bankalar bu kredileri 30.000 TL olarak hemen ödüyor

2 bankanın yaptığı kredi kampanyası umut oldu, Bankalar bu kredileri 30.000 TL olarak hemen ödüyor

2 bankanın yaptığı kredi kampanyası umut oldu, Bankalar bu kredileri 30.000 TL olarak hemen ödüyor
Yayın Tarihi: 16.03.2023 22:22:00

Yapı Kredi Bankası ve Akbank tarafından yapılan ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanacak olan vatandaşlar için yeni bir kredi paketi hazırlandığı açıklandı. ₺30.000'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirecek olan Yapı Kredi Bankası ve Akbank yapılan Kredi kampanyasında düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Yapı Kredi Bankası ve Akbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız ve başvurularınızı hızlı bir şekilde almak istiyorsanız acil ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde işlemlerinizi yapabileceğiniz bu kampanyalara katılarak dilediğiniz zaman ödeme alabilir ve bu bankalardan ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası ve Akbank tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında Kredi kullanacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli Kredi ödemeleri gerçekleştirilirken nakit kredi ödemeleri belirli şartlar dahilinde hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır.

Yapı Kredi Bankası ve Akbank tarafından ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar banka müşterileri olmaları durumunda ödemelerini gerçekleştirerek uygun faizlerle hızlı bir şekilde kredi alabilmektedir. Yapı Kredi Bankası ve Akbank yapılan Bu kampanyada 30.000 TL kredileri kredi notu yüksek olan vatandaşları ödemektedir. 30 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için Yapı Kredi Bankası üzerinden SMS atabilir veya banka resmi internet sitesine girerek buradan kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank üzerinden başlatılan Kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar ise akbank'ın müşterisi olması durumunda işlemlerini hemen gerçekleştiriyor ve Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak destek alabiliyorlar. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız Akbank direkt uygulaması haricinde Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak bankanın internet sitesine giderek veya şubeler üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR