14 Ekim Çarşamba burç yorumları, günlük burç yorumları

14 Ekim Çarşamba burç yorumları, günlük burç yorumları. 14 Ekim Çarşamba 2020 günlük burç yorumları neler ? Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...

14 Ekim Çarşamba burç yorumları, günlük burç yorumları
Yayın Tarihi: 13.10.2020 23:02:00

14 Ekim Çarşamba burç yorumları, günlük burç yorumları. 14 Ekim Çarşamba 2020 günlük burç yorumları neler ? Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...

Koç ve yükselen Koç burcu:
Seni zorlayacak uzun bir süreç var önünde. Bu süreci aşmak için acele etme. Bu süreç sana çok şey öğretecek. Bu sürecin sonunda, aklında çözmeye çalıştığın her ne varsa birçoğuna cevap bulmuş olacaksın.

Boğa ve yükselen Boğa burcu: Duygusal tavırlardan ziyade daha mantıklı olmayı seçebilirsin. İlişkinle ilgili sorunlar yaşaman muhtemel. Bu aralar eşli olmaktansa eşsiz olmayı seçip var olan ilişkinden birazcık uzaklaşabilirsin.

İkizler ve yükselen İkizler burcu: Hayatına biraz daha hareket katmalısın. Özellikle iş hayatına enerji katmak hem sana hem işine iyi gelecek. Enerjini iyi ayarlaman da fayda var. Fazla enerjiden olası kazalardan kendini sakın.

Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: Bu aralar hayatının odak noktası çocukların. Çocuklarınla daha fazla ilgilenmeli ve onlara özen göstermelisin. Aşk hayatında daha saygılı olmalı ve partnerini anlayışla karşılamalısın.

Aslan ve yükselen Aslan burcu: Sürekli bir yerlere koşturup duruyorsun. Zihnin de bedenin gibi sürekli hareket halinde. Bu süreç seni yorsa da aynı zamanda ruhuna çok iyi geliyor. Mücadeleci tavrını ve ruhunu sakın bırakma.

Başak ve yükselen Başak burcu: Olmadıysa olsun diye uğraşmayı bırak. Yüksek sesle konuşman kimse için bir yarar sağlamayacak. Anlamayacak olan ne şekilde dersen de seni zaten anlamayacak ama anlayacak olan da konuşmasan da seni anlayacak.


Terazi ve yükselen Terazi burcu: Har vurup harman savurmaman gereken bir dönem. Hayattan zevk almaya bak. İnsanların dediklerine ve ruh hallerine bakıp kendini kaybedersen hayattan bir keyif alamazsın.

Akrep ve yükselen Akrep burcu: Düşündüklerin ve kimliğin birbiriyle uyumlu olsun. Hayatta düşündüklerin dediklerinle, dediklerin de yaptıklarınla uyumlu olsun. Belirsizlik seni yorabilir o yüzden en iyisi uyumu elden bırakma.

Yay ve yükselen Yay burcu: Hayatı ciddiye almayı biraz bırakmanı öneriyorum. Hayat koca bir boşluk değil mi zaten ? Sürekli boşlukları doldurmaya çalışmak yerine bırak hayat zaman içinde o boşlukları doldursun. Sana da izlemek ve yaşamak kalsın.

Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Arkadaşlarınla olan konularda dikkati elden bırakma. Kimseye koşulsuz şartsız güvenme ama güvensiz davranıp kendini de strese sokma. Bırak hayat aksın sen hayatın içinde yaşamaya bak.

Kova ve yükselen Kova burcu: Zekanı kullanmaya başla. İş hayatında, kariyerinde daha cesur ol. Zekan herkesi kıskandıracak cinsten. İş konusunda kendine güven ve yeteneklerini göster. Geride durup kendini ve yeteneğini harcatma.

Balık ve yükselen Balık burcu: Kendini tanımaya çalış, insan kendini tanıdığında mutluluğu yakalar. Bırak çevreyi. Kendine odaklan, kendine yeni uğraşlar bul ve hayata atıl. Sonrasında kendine bu yaptıkların için çok teşekkür edeceksin.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR