13 Haziran Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı izle - Fatih Portakal Gündemi Yorumluyor

Fox TV ekranlarında Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 13 Haziran Perşembe günü yayınlanacak. Tarafsız haberin adresi Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 13 Haziran Perşembe izle.

13 Haziran Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı izle - Fatih Portakal Gündemi Yorumluyor
Yayın Tarihi: 13.06.2019 01:15:00

Kendine has uslübu ve tarzıyla Fatih Portakal, Türkiye ve Dünya gündemini yorumlamaya devam ediyor. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 13 Haziran Perşembe günü saat 19.00'da ekranlarda olacak. Fatih Portakal saat 19.00'da haberleri ve gündemi yorumlayacak.

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'de spor, siyaset, ekonomi ve birçok kategoride Türkiye'den ve Dünyadan haberler tarafsız ve en doğru şekilde vatandaşa aktarılıyor. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, reytinglerde de başarısını gösteriyor. Reytinglerin 1 numaralı haber programı olan Fox Ana Haber, Fatih Portakal'ın yorumlarıyla izleyiciyle buluşacak.


FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER 13 HAZİRAN PERŞEMBE İZLE 

Fox TV'de sabahları İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'te gündem aktarılmaya başlanıyor. Akşam saat 19.00'da da Fatih Portakal ekran başına geçiyor. Etkileyici yorumlarıyla Fatih Portakal, FOX ekranlarında haber bültenini sunuyor. 

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 13 Haziran Perşembe günü yine merakla bekleniyor. Vatandaş Türkiye ve dünya gündeminden haberleri akşam saat 19.00'da FOX ekranlarından izleyecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR