12 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada Serap Ecer kaç puan aldı? 229. bölümde neler oldu? Kayınvalideler nasıl yorumlar yaptı

Fox ekranlarının hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada 12 Eylül perşembe günü 229. bölümüyle ekranlara geldi. Haftaya damgasını vuran Melek Hanım ve gelininin ev sahipliği yeni bölümde neler olacak çok merak ediliyor. Peki 12 Eylül Serap Ecer kaç puan aldı?

12 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada Serap Ecer kaç puan aldı? 229. bölümde neler oldu? Kayınvalideler nasıl yorumlar yaptı
Yayın Tarihi: 12.09.2019 16:36:00

12 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada Serap Ecer kaç puan aldı? 229. bölümde neler oldu? Kayınvalideler nasıl yorumlar yaptı? her yerde aranıyor. Her hafta beş gelin ve kayınvalidenin kıyasıya rekabet ettiği Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında finalden bir gün önce Serap Ecer ve kayınvalidesi Melek Ecer ev sahipliği yapacak. Haftanın başından beri rakiplerine kök söktüren Melek Hanım'ın misafir ağırlayacağı 229. bölümde tansiyon bir hayli yükselecek. Peki Zuhal Topal'la Sofrada son bölümde Serap ne yemekler yaptı? Kaç puan aldı? İşte detaylar...

Serap Ecer, 34 yaşında 2 çocuğu var. Erzurumlu ve ev hanımı. Kayınvalidesiyle tam 8 yıl birlikte oturan Serap sessiz sakin bir kadın.



Kaynanası Melek Ecer, Erurumlu ve 65 yaşında. Oldukça zorlu bir kadın olan Melek Hanım oldukça zor beğeniyor. Kayınvalidesinin çok konuşup çok karıştığını söyleyen Serap, onu üzmemek için her dediğini yapıyor. 

Zuhal Topal'la Sofrada 12 Eylül Serap Ecer'in menüsünde neler var?

- Yoğurt çorbası
- Tatar böreği
- Lahana sarması
- Şehriyeli pirinç pilavı
- Mevsim salatası
- Cevizli kadayıf dolması




Tartışmaların bir dakika bile durmadığı perşembe gününde kayınvalideler yemekleri beğenmeyince Melek Hanım çok sinirlendi. Gelininin yemeklerini savunan kayınvalidesi diğer gelinlerin çok konuştuğunu söyleyerek Serap'ı gaza getirmeye çalıştı.

Hafta başından beri kimsenin gelinini beğenmeyen Gülcan Hanım ise sessiz sakin olmasına rağmen Serap'a bile yüklendi. 

Günlerden 3 4 puandan daha fazla puan vermeyen kayınvalideler ise gelinlerin sabrını sınarken  puanlar ne alemde çok merak ediliyor. 

Ancak 229. bölüm yarışmacısı Serap Ecer'in puanları hala belli olmadı. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR