10.000 TL 20.000 TL ve 30.000 TL hızlı ve anında kredi veren bankalar

10.000 TL 20.000 TL ve 30.000 TL hızlı ve anında kredi veren bankalar hangileridir? İhtiyaç kredisi başvurusu için hangi bankalardan işlem yapmamız gerekiyor? Kredi başvurusu yapmak için şartları ve başvuru aşamalarını sizlerle paylaşacağız.

10.000 TL 20.000 TL ve 30.000 TL hızlı ve anında kredi veren bankalar
Yayın Tarihi: 19.09.2020 13:28:00

10.000 TL 20.000 TL ve 30.000 TL hızlı ve anında kredi veren bankalar hangileridir? İhtiyaç kredisi başvurusu için hangi bankalardan işlem yapmamız gerekiyor? Kredi başvurusu yapmak için şartları ve başvuru aşamalarını sizlerle paylaşacağız.

Kredi alacağınız zaman, bankaların kampanyalarına göz atmalısınız. Bu kampanyalarda bankalar müşterilerine uygun faizlerle kredi imkanı sağlamaktadırlar. Sizlerde eğer 10 bin TL, 20 bin TL veya 30 bin TL kredi alacaksanız, kredi kampanyası yapan bankalardan uygun faizlerle kredi kullanabilir, kredinizi hemen onaylatarak hesabınıza atabilirsiniz. Şimdi sizlere bankaların verdikleri bu kredi kampanyalarına uygun olarak nasıl kredi alacaklarından bahsedeceğiz. Başvuru yapan müşteriler, kredi notuna uygunsa bu şekilde kredi kullanabileceklerdir. İşte kredi veren bankalar ve başvuru aşamaları….

10 bin TL kredi veren bankalar

10 bin TL kredi almak için, kredi notunuzun 1200 ve üzerinde olması yeterlidir. Bankalar bu limitlerde kredileri kimlikle ve anında sizlere vermektedirler. Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden devlet destekli olarak kredi kullanabilirsiniz. Bu bankalardan işlem yapacaksanız, size en yakın banka şubesine gidebilir, banka hesabınız varsa şubelere gitmeden internet bankacılığı üzerinden kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca özel bankalardan QNB Finansbank’tan sms ile hemen başvuru yapabilirsiniz. Kimlik numaranızı 5030’a mesaj atarak hemen ne kadar onay alacağınızı görebilirsiniz. Onaylanan kredinizi en yakın banka şubesinden kullanabilirsiniz. 10 bin TL için ayrıca ING Bank kredisini de kullanabilirsiniz. Bankanın resmi internet sitesine girerek bu kredi için başvuruda bulunabilirsiniz.

20 bin TL kredi veren bankalar

20 bin TL kredi içinde aynı şekilde bankaların kredi notuna göre onay vereceğini söyleyebiliriz. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, uygun faizlerle kredi kullanabilmeleri için bankalara online da başvuru yapabilirler. Online kredi alacaksanız özellikle Akbank sizlere Akbank Direkt üzerinden kredi imkanı sağlamaktadır. Kredi başvurusu yapan müşterilerin 36 ay vadeye kadar online olarak şubelere gitmeden bu bankadan kredi alacaklarını söyleyebiliriz. Ayrıca bankalardan faizsiz kredi alabilmeniz içinde bazı bankalar kampanya yapmaktadır. Kuveyt Türk ve Albaraka Türk Katılım bankalarından helal 20.000 TL kredi başvurusu yapabilirsiniz.

30 bin TL kredi veren bankalar

İhtiyaç kredilerinde limitler arttıkça bankalar kişilerin kredi notunun da yüksek olmasını, borçlanmasının fazla olmamasını isterler. 30 bin TL kredi başvurusu yapmak için Denizbank SMS kredi başvurusu yapabilirsiniz. Denizbank SMS kredi başvurusu yaparak 36 ay vadeye kadar hemen ne kadar onay alacağınızı görebilir, onaylanan kredinizi hemen banka şubesinden kimlikle gelir belgesiz kullanabilirsiniz. SMS kredi başvurusu için Kredim TC kimlik yazarak 3280’e gönderebilirsiniz. Bu banka haricinde İş Bankası, TEB, ICBC Bank ve Odeabank üzerinden de 30 bin TL için başvuru yapabilirsiniz. Aldığınız kredilerde banka ilk taksit ödemelerinizi 3 ay ertelemeli olarak yaptıracaktır. Tüm bankaların ihtiyaç kredilerinde vade sayısı en fazla 36 aydır.
 
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR